Categorieën

Service

Succes voor turnsters Leonidas Dovido

Succes voor turnsters Leonidas Dovido
Sport

Succes voor turnsters Leonidas Dovido

  • Redactie
  • 13-12-2015
  • Sport
Succes voor turnsters Leonidas Dovido

TURNEN - Op zaterdag 12 december werd in Sporthal de Pijl te Naaldwijk de eerste wedstrijd om het Turnkampioenschap (TUCO) van het Rayon Delfland voor dit turnseizoen georganiseerd. Leonidas-Dovido had zich voor deze wedstrijd ingeschreven met 13 turnsters.

In de eerste ronde mochten de meiden van de Pupillen 1-D1 en de Junioren-E het spits afbijten. Na 4 toestellen geturnd te hebben betraden Britt Biesheuvel (1e) en Aleksandra Hoekstra (2e) het podium. De overige meiden hebben het ook fantastisch gedaan en zijn net buiten het podium geëindigd.

In de tweede ronde kwamen de pupillen 2-D1 en Jeugd 2-F in actie. Ook hier werd de wedstrijd netjes gedraaid. Lydia de Jonge nam de gouden plak in ontvangst en Lynn van der Vliet behaalde een mooie bronzen (4e plaats). In de categorie Jeugd–2 belandden Janneke van der Weerd 2e en de andere meiden helaas net naast het podium.

Desondanks hebben alle turnsters van Leonidas Dovido het super gedaan: Allemaal hebben ze weer nieuwe elementen laten zien, nieuwe oefeningen uitgevoerd of zich weer verder verbeterd !