Successen en medailles voor turnsters Leonidas Dovido

• 26-03-2018

Een zilveren medaille voor Kirstie Notenboom

TURNEN - Zaterdag 24 maart werd in Sportcentrum Vreeloo in De Lier, door het Rayon Delfland een individuele wedstrijd voor recreanten georganiseerd. Leonidas-Dovido was in het zeer grote deelnemersveld aanwezig met bijna 50 deelnemers.

Door alle deelnemers werd zeer goed geturnd. De scores van allen waren boven verwachting. In het sterke deelnemersveld was de eerste LD medaille van de dag, voor Teske Groenewegen, met een mooie derde plaats.

In de tweede ronde twee was er ook voor Meike Groenewegen een derde plaats, wat haar ook een bronzen medaille opleverde. Reyyan Kaya eindigde hier op de zesde plaats, wat in deze categorie ook goed was voor een bronzen medaille.

In de derde ronde behaalde Lilly van Beveren het brons met een vijfde plaats en Kirstie Notenboom turnde heel netjes een zilveren medaille met een mega score van 51,4 punten.

In ronde 5 was Hasti Fouad verrassend met een derde plaats, maar de topper van de dag was ronde 6. Hier had Leonidas-Dovido 4 deelnemers, die allemaal een medaille behaalde. Ilani kalis een bronzen, Delano de Jong en Aeden Brouwer een zilveren en Luke Jansen een gouden medaille.

Dit was wederom een hele mooie turndag, met veel successen voor de Leonidas-Dovido turnsters en turners.