Sv CWO JO11-1 in het nieuw dankzij Fundament Advies!

29-09-2019 Sport Redactie

VOETBAL - Zaterdag 28 september was niet alleen de dag van de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis JO11-1, maar ook de dag waar de mannen van trainer Ed de nieuwe trainingspakken zouden ontvangen. Alweer voor het derde jaar op rij ondersteunt Fundament Advies de JO11 van sv CWO, de shirts waren er al, maar nu lopen deze mannen er ook weer mooi bij voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de warming up. Fundament Advies, al heel wat jaartjes trouw lid van stichting Businessclub CWO en sponsor van sv CWO, is de sportiefste financieel dienstverlener van de regio. Met kantoren in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek voorzien zij de regio van een goed, duidelijk en eerlijk onafhankelijke financieel advies op gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioen en bedrijfsfinancieringen.

Naast het nieuwe trainingspak welke door aanvoerder Wessel symbolisch in ontvangst werd genomen uit handen van Jeroen (een van de financieel adviseurs bij Fundament Advies en tevens voorzitter van st. Businessclub CWO), ontvingen de mannen van JO11-1 uit handen van de businessclubleden Tobias Duifhuiijsen ( Duifhuijsen zonwering) en Jan Michiel Bolland ( Maas Rouwservice) ook nog eens nieuwe tassen! Deze nieuwe tassen zijn mede mogelijk gemaakt door de leukste businessclub van de regio, stichting Businessclub CWO! Kortom de mannen waren klaar voor de wedstrijd tegen Excelsior Maasluis!

De mannen van trainer Ed begonnen scherp aan de wedstrijd welke onder leiding stond van een prima scheidsrechter, al snel viel de 1-0 door Cas welke groots werd gevierd maar wat duidelijk nog niet voldoende was voor de kerels (want dat waren ze vandaag!) van sv CWO! Er werd gerust met een prachtige 4-0 voorsprong, waarna het direct na rust opletten geblazen was. Binnen korte tijd stond er 5-2 op het score bord en werd het toch nog even spannend! Na een prachtige redding van Doe viel de bevrijdende 6-2 waarna de wedstrijd solide werd uitgespeeld en de eindstand maar liefst 9-3 werd. Na 3 gelijke spelen was daar dan eindelijk de eerste overwinning, komende dinsdag staat Kethel Spaland JO11-1 op het programma, waar de mannen in een prachtige out fit zullen verschijnen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date