Talentenbijeenkomst bij Zwaluwen Vlaardingen JO13-1

14-05-2019 Sport Advertorial

VOETBAL - Wil jij op landelijk divisieniveau tegen top amateurverenigingen voetballen? Heb jij het talent en die ambitie? Ben jij die goede voetballer die wij zoeken en nog geen lid van V.V. Zwaluwen Vlaardingen? Dan is dit jouw kans! 

V.V. Zwaluwen Vlaardingen houdt op 4 Juni 2019, een talentenbijeenkomst voor het Jongens Onder 13 team, voor spelers die geboren zijn in het jaar 2007. V.V. Zwaluwen Vlaardingen wil graag de jeugd in deze leeftijdsgroepen de gelegenheid geven hun talent te tonen! 

Wij zijn er trots op dat wij binnen onze jeugdopleiding onze spelers het platform kunnen bieden om op divisieniveau te spelen, te trainen en zich verder te ontwikkelen. Om het niveau van onze jeugdopleiding te continueren en nog verder te versterken zoeken wij nieuwe talenten uit de regio die het in zich hebben op een hoog niveau te voetballen én nog beter willen worden.

Inschrijven kan door uiterlijk 30 mei te mailen naar jessehuyser@icloud.com. Speel je op dit moment bij een andere vereniging, adviseren wij je om je deelname aan deze talentenbijeenkomst te melden bij jouw vereniging.

Datum: 4 juni 2019
Plaats: V.V. Zwaluwen Vlaardingen (verzamelen in de kantine) Zwaluwenlaan 500 3136 VH Vlaardingen
Aanwezig: 17.45 uur. Start: 18.00 en eindigt om 19.30 uur
Heb je nog vragen, neem dan contact op via jessehuyser@icloud.com ter attentie van Talentendag J013 

We hopen je te begroeten op 4 juni! 

Jesse Huijser
Hoofdtrainer JO13-selectie

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date