Technische staf CWO ook rond

21-04-2020 Sport Redactie

VOETBAL - Gisteren meldde voetbalvereniging CWO dat de selectie vrijwel intact bleef voor aanstaand seizoen. Vandaag een bericht van de begeleidende kant. Sv CWO heeft vandaag namelijk de technische staf voor de zaterdag selectie van komend seizoen bekend gemaakt. Na eerder nieuws dat de spelersgroep voor volgend jaar al grotendeels rond is heeft de club zijn zaken dus als vroeg op orde, en kan het reikhalzend uitkijken naar het begin van de competitie.

Jeff Stans neemt komend jaar de honneurs waar als hoofdtrainer van het vlaggenschip van CWO. Hij wordt daarbij geassisteerd door Marcel van Hattem. Beide zijn geen onbekende in de Vlaardingse voetbalwereld en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Zij zullen nauw ondersteund worden door leider Klaas Bot, verzorger Henk Vlielander en grensrechter Ricardo Veldhoen, allen al langer actief in hun huidige functie binnen de club.

Het tweede elftal staat onder leiding van Chris Latupeirissa, die alweer aan zijn derde seizoen mag beginnen. Hierin wordt hij ondersteund door assistent-trainer Erik Plank. Laatstgenoemde is samen met Berry Sala en André van Vliet tevens leider en cultuurbewaker van de zaterdagselectie. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date