Tino Hoogendijk mag weer open op 1 juli

30-06-2020 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - 45 jaar bestaat Tino Hoogendijk Sport & Fitness. Allerlei acties en feestelijke activiteiten stonden op de planning voor het jubileumjaar, maar dat liep even anders. ,,We waren met stomheid geslagen toen op 15 maart bekend werd dat we onze deuren moesten sluiten. Dit heb ik in al die 45 jaar nog niet meegemaakt'', aldus Tino Hoogendijk. 

,,Maar we zijn niet stil gaan zitten. Meteen zijn we aan de slag gegaan met huiskamer trainingsvideo’s om onze leden in beweging te houden. Bijna elke dag kwam er een nieuwe trainingsvideo online. Toen in mei bekend werd dat er weer buiten gesport mocht worden, zijn we meteen aan de slag gegaan met een buitenrooster en al snel kregen we groen licht van de gemeente. Al het materiaal ging naar buiten. We hebben gesleept met matten, spinningfietsen, gewichten etc. Alles om ons bedrijf draaiend te houden. De eerste weken was het gelukkig goed weer, maar toen er regen werd voorspeld hebben we twee grote tenten aangeschaft. Een bizar, maar ook bijzonder gezicht, al die sporters in de regen onder een tentdoek.''

En eindelijk kwam daar het verlossende woord: op 1 juli mag Tino Hoogendijk haar deuren weer openen! Ze kunnen bijna niet wachten tot het zover is en zijn helemaal klaar voor de heropening. Iedereen is van harte uitnodigd om weer te komen sporten bij Tino Hoogendijk! Ben je nog geen lid, dan kun je gratis een proefles volgen. De eerste zes weken train je nu zelfs voor maar € 49,-. 

Voor meer info, ga naar tinohoogendijk.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date