Categorieën

Service

Topprestaties ZVVS in Rozenburg

Topprestaties ZVVS in Rozenburg
Sport

Topprestaties ZVVS in Rozenburg

  • Redactie
  • 20-10-2014
  • Sport
Topprestaties ZVVS in Rozenburg

ZWEMMEN - Zaterdag 18 oktober is in Rozenburg de eerste wedstrijd uit een serie van 5 Vijfkampwedstrijden gezwommen. Jamie Mels en Bjorn Wisse zwommen daar hun allereerste wedstrijd. En dat hebben ze beide heel goed gedaan. Naast mooie tijden hebben zij zichzelf ook nog eens in de prijzen gezwommen. Voor Jamie twee zilveren medailles en voor Bjorn een zilveren medaille op de 50 meter schoolslag. Deze zwom hij in zijn eerste wedstrijd al onder de minuut!

Damian van Dams zwom zijn tweede wedstrijd en ook al viel hij niet in de prijzen heeft hij wel een prachtige PR behaald op de vijftig meter rugslag van ruim drie seconden! Ook de andere deelnemers van ZVVS deden het niet onverdienstelijk. Er zijn weer veel PR's gesneuveld en aan het einde van de rit gingen de Vlaardingers naar huis met veertien medailles: een topprestatie!! 

De volgende kinderen hebben goud, zilver en brons mee naar huis genomen: Goud: Stella van Droffelaar (2x), Thierry Zulver (2x), Sophia van Droffelaar (2x), Anna van Droffelaar en Wesley Zulver. Zilver: Björn Wisse, Anna van Droffelaar en Jamie Mels. Brons: Jamie Mels, Björn de Heus en Lydia de Bruin. 

De volgende Vijfkamp staat voor 29 November 2014 bij De Duck in Brielle.