Topscheidsrechter Bas Nijhuis in Vlaardingen

14-12-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Afgelopen woensdag was internationaal topscheidsrechter Bas Nijhuis op uitnodiging van stichting De Vrienden van Ramon de Rond en businessclub Victoria ’04 te gast in de Broekpolder. Op deze gezellige, druk bezochte avond, bedoeld om alle sponsoren te bedanken voor hun inzet en bijdrage, werd ook het dankdoek voor de sponsoren van het Ramon de Rond toernooi onthuld.

Daarna nam Bas Nijhuis iedereen tijdens een dynamische, leerzame en humorvolle interactieve presentatie mee door de wereld van voetbal, media en marketing. Wat komt er allemaal kijken bij het fluiten van een (internationale) wedstrijd, de invloed van zijn ‘hobby’ op zijn privéleven en de combinatie met zijn ondernemerschap.

Een enerverende avond die werd afgesloten met een 'kerstmuts op, kerstmuts af' quiz. Na nog wat foto’s en het beantwoorden van vragen keerde de scheidsrechter huiswaarts en keek de organisatie terug op een geslaagde avond, waar de eerste sponsoren zich alweer aanmelden voor het mooiste toernooi van Vlaardingen. 

,,En nu op naar de eerste lustrumeditie op zaterdag 15 juni 2019 en wederom een mooi bedrag voor KIKA, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor'',  aldus één van de organisatoren van het RdR toernooi.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date