Twist start zaalcompetitie met verdiende zege

26-11-2018 Sport Redactie

KORFBAL - Afgelopen zaterdag stond de eerstee zaalwedstrijd op het programma tegen het niet echt bekende KZ de Danaïden uit Leiden. Twist startte voortvarend en uit de eerste de beste aanval was het ook meteen 1-0. De Vlaardingers bleven geconcentreerd spelen en liepen uit naar twee doelpunten voorsprong. Deze voorsprong bouwden zije uit naar vier doelpunten verschil na twintig minuten. Echter door wat kleine foutjes liet Twist de Danaïden toch weer terug komen in de wedstrijd en werd de rust bereikt bij een 12-11 voorsprong.

Na de rust waren de eerste twee doelpunten weer voor Twist mede door geduldig te blijven aanvallen en niet meteen de eerste beste kans te pakken die er was. Dit tikje kwam De Danaïden ook niet meer te boven. Zodoende bleven deze vier doelpunten gedurende de gehele tweede helft gehandhaafd en stond er na zestig minuten een eindstand van 20-16 op het scorebord.

Een uitstekend begin van de zaalcompetitie, aankomende zaterdag een uitwedstrijd tegen Madjoe uit Rijnsburg op het programma en met het goede vertoonde spel moet Twist ook dan de punten mee naar huis kunnen nemen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date