Vakgarage Eigenraam langer bordsponsor VFC

11-02-2018 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Het sponsorbord van Vakgarage Eigenraam is op het sportpark van VFC niet te missen. Al drie jaar hangt een bord op een mooie plek op de vereniging. Recent waren voorzitter John de Lange van de VFC Business Club en Hennie Eigenraam samen bij vakgarage Eigenraam om een nieuw sponsorcontract te ondertekenen.  Eigenraam sponsort VFC Vlaardingen voor nog eens drie jaar met zijn nieuwe bord!

Voor wie het bedrijf nog niet kent: Vakgarage Eigenraam is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere en zakelijke markt. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij er gewerkt wordt met zowel originele als A-kwaliteit onderdelen.

Vakgarage Eigenraam is hét adres voor de APK, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles. Ook voor de aankoop van uw nieuwe auto of occasion voor dezelfde prijzen als bij de dealer (of lager, dankzij minder overhead) zult u slagen bij Vakgarage Eigenraam.

Maak eens een afspraak bij Vakgarage Eigenraam.

Gerelateerd