VFC gaat door met hoofdtrainers

17-01-2019 Sport Redactie

VOETBAL - Het gaat goed met VFC. Zondag 1 draait goed mee in de tweede klasse en zaterdag 1 staat zelfs bovenaan in de vierde klasse. Reden voor het bestuur van de club om de contracten met de twee hoofdtrainers, Raymond de Romph en Bas van Loenen, te verlengen zeker gezien het feit dat zij beiden veel potentie zien in hun selectieteams.

Het bestuur van VFC heeft besloten vanaf het seizoen 2019-2020 de zaterdag senioren tak uit te breiden met een prestatief tweede elftal. er is een groeiende vraag naar en het bestuur wil uiteraard dat talentvolle spelers behouden blijven voor VFC. Bovendien kan zo de concurrentie worden versterkt waardoor het niveau om hoog kan.

VFC wil zowel Zaterdag 1 als een Zondag 1 op een zo hoog mogelijk niveau laten spelen. Door de vele jeugdteams is er bij VFC op zaterdag alleen ruimte voor een prestatieve selectie. Recreatieve senioren kunnen bij VFC op zondag spelen. Uiteraard zullen de jeugdspelers die nu op zaterdag spelen en de overstap gaan maken naar het seniorenvoetbal ook gestimuleerd worden om op zondag te gaan spelen. 

VFC zal de restant van dit seizoen benutten om de staf en de selectie van de uitgebreide zaterdag selectie rond te maken. Uitgangspunt bij VFC is dat minimaal tachtig procent van de selectie bestaat uit spelers die in de jeugd bij VFC hebben gespeeld.


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date