VFC jaar door met trainer

23-01-2017 Sport Redactie

VOETBAL - Het bestuur van VFC is met trainer Raymond de Romph een contractverlenging van een jaar overeen gekomen waardoor hij tot en met het seizoen 2017 – 2018 aan de club verbonden blijft. Voor Raymond, is dit het tweede seizoen dat hij als hoofdtrainer aan de slag zal gaan bij de huidige tweede klasser.

Raymond de Romph is het seizoen 2016 – 2017 ingegaan als nieuwe hoofdtrainer van VFC. Nadat hij jarenlang bij de jeugd en het tweede elftal van VFC zijn sporen had verdiend mocht hij begin dit seizoen aan de slag bij de hoofdmacht van de geel-zwarten aan de Sportlaan in Vlaardingen.

De start van het seizoen was matig te noemen. Met slechts enkele punten uit de eerste wedstrijden was VFC enige tijd de rode lantaarndrager. Echter de laatste wedstrijden voor de winterstop lukt het VFC om de punten te pakken. Met 15 punten uit 14 wedstrijden staat VFC momenteel op de 12e plek in de zondag tweede klasse en lijkt de weg omhoog gevonden te zijn.

Op 14 januari 2017 wist Raymond de Romph zijn eerste prijs met VFC binnen te halen. Met een 1 – 4 overwinning werd de Supercup tegen SVV gewonnen. Een beter begin van 2017 kon Raymond zich niet wensen.

Het bestuur van VFC heeft er alle vertrouwen in dat Raymond de Romph de goede lijn door zal kunnen trekken.

Gerelateerd