VFC wint jubileumwedstrijd van AFC Stoneham

• 09-06-2019
VOETBAL - Het combinatie elftal van VFC heeft de jubileumwedstrijd tegen AFC Stoneham (ENG), na een 1-0 ruststand, uiteindelijk met 5-2 gewonnen. Colin Huis in ’t Veld werd de grote man door drie maal te scoren.

In een spannende wedstrijd is het VFC dat in de 29e minuut de scoren weet te openen. Bryn Siegersma maakt op fraaie wijze de 1-0 dat tevens de ruststand betekend. Direct na de thee is het AFC Stoneham dat de score weer gelijk weet te trekken.  Een gelijk opgaande wedstrijd brand dan pas echt los.

In de 54e minuut is het de ingebrachte Colin Huis in 't Veld die de bal fraai over de uitkomende keeper van AFC Stoneham weet te wippen (2-1). Na een fraaie solo door de zestien meter puntert Huis in 't Veld in de 58ste minuut de 3-1 binnen. In de 65e minuut is het opnieuw Huis in 't Veld die zijn derde van de avond maakt. Slechts een minuut later doet AFC Stoneham iets terug door de 4-2 te maken.

Na diverse kansen over en weer is het zaterdag kwekker Dimitri van der Meer die in de 78e minuut de 5-2 eindstand op het scoreboord zet.