Victoria '04: erop en erover bij Hillegersberg

20-10-2019 Sport Arie Noordhoek

VOETBAL - In de openingsfase miste Victoria’04 in de wedstrijd van zaterdag 19 oktober twee mooie kansen. Hillegersberg antwoordde direct en kwam vrij snel op een verrassende 2-0 voorsprong.  

De Vlaardingse formatie nam het initiatief en trachtte de aansluitingstreffer te forceren. Hillegersberg hield stand tot vlak voor het rustsignaal. Luca Been belastte zich met een vrije trap, waarna de bal via de onderkant van de lat achter de doellijn verdween: 2-1.

In de tweede helft toonde Victoria’04 aan niet alleen over veerkracht te beschikken, maar ook een topscorer. Nailey Girigorie bleek een plaag voor de achterhoede van Hillegersberg en tekende voor de terechte gelijkmaker: 2-2. Roy Meerten bracht Victoria’04 kort hierna op voorsprong: 2-3.

De ploeg van Warry van Wattum schiep zich veel kansen en liep via smaakmaker Girigorie uit naar 3-6. Door deze ruime zege nestelen de Vlaardingers zich in de top van het klassement in de 4e klasse F.


Doelpunten Victoria’04:

Luca Been (2-1), Nailey Girigorie (2-2, 2-4, 2-5, 3-6), Roy Meerten (2-3).

Opstelling Victoria’04:  Jens Valk, Osman Unnu, Jordi de Kimpe, Oscar Knecht, Nailey Girigorie, Jur de Visser, Miquel Asmus, Gianluca Been, Michael Blok, Denzel Asmus (Vincent van den Bogerd), Roy Meerten.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date