Victoria '04 maakt gestaakte wedstrijd tegen SVV af

23-12-2018 Sport Arie Noordhoek

VOETBAL - De eerder door wanordelijkheden op 20 oktober bij de stand van 0-3 gestaakte wedstrijd van Victoria ’04 tegen SVV  (doelpunten van Denzel Asmus en Ahmet Alp 2x) is afgelopen donderdagavond uitgespeeld. SVV moest met 10 spelers de strijd aangaan met een voltallig Victoria’04.

De Schiedamse formatie schuwde de aanval niet en zocht waar mogelijk de aanval. Het bood daardoor zoveel ruimte aan de voorhoede van Victoria’04, dat in de omschakeling telkens gevaarlijk voor het doel van SVV kwam. In de openingsfase trof Glenn de Visser de lat en werd doelman Cliff Westdijk op de proef gesteld.

Naarmate de wedstrijd vorderde bleek het vizier bij enkele Vlaardingse spelers niet op scherp te staan. In 1 op 1 situaties met de Schiedamse doelman bleek de afwerking bij Victoria’04 een groot probleem. Rechterspits Glenn de Visser opende score met een fraai diagonaal schot: 0-4. Thom van der Vaart raakte de lat en lobte over de lat.

Vervolgens liet Victoria’04 vele kansen onbenut in de ongelijke strijd. Het hard werkende SVV slaagde er niet in om een tegentreffer te scoren. In het laatste kwartier liep Victoria’04 uit naar 0-6 door twee intikkers van Glenn de Visser.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Jur de Visser, Bob Planken, Calvin Jongejan (80: Dilan Ali), Donny van Balen (80: Ahmet Alp), Peter de Klein, Nick van Santen,Thom van der Vaart, Glenn de Visser, Oscar Knecht, Emre Cicek.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date