Victoria '04 verplettert SVV

• 01-10-2017
VOETBAL - Victoria’04 begon gisteren zeer gemotiveerd aan de wedstrijd om de grote nederlaag tegen Maense te doen vergeten. In het begin van de wedstrijd bood SVV goed tegenstand en ontstonden voor beide doelen gevaarlijke momenten. Naarmate de wedstrijd vorderde domineerde Victoria’04 het spel. Halverwege de eerste helft kwam een rode kaart de Schiedammers duur te staan, want daardoor raakten ze de grip op de wedstrijd kwijt. In de tweede helft liep Victoria’04 vrij gemakkelijk uit naar een eindstand van 8-0.

Doelpunten Victoria’04: 1-0 en 2-0 Glenn de Visser, 3-0 Donny van Balen, 4-0 en 5-0 Raymon Lingen, 6-0 Jur de Visser, 7-0 Raymon Lingen, 8-0 Selim Altuntas.

Opstelling Victoria’04: Bob Kloppenburg, Kevin van der Meijs, Peter de Klein, Bob Planken (70: Peter van den Berg), Gürhan Tüzemen (46: Lars van der Borden), Oscar Knecht, Jur de Visser, Donny van Balen, Glenn de Visser (60: Selim Altuntas), Raymon Lingen, Jim Don..