Victoria '04 wint belangrijke topper tegen Excelsior '20

23-04-2022 Sport Arie Noordhoek

VOETBAL - De topper tussen nummer twee Victoria’04 en nummer drie Excelsior’20 in de vierde klasse G is zaterdagmiddag geëindigd in een 3-1 overwinning door een hard werkende thuisclub.  

Excelsior’20 trok meteen het initiatief naar zich en stelde doelman Jochem van der Hoff op de proef. Met enkele fraaie reddingen hield hij Victoria’04 op de nul. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 steeds meer vat op het spel van een niet slecht spelend Excelsior’20. In de eerste helft scoorden Nailey Girigorie na een snelle uitbraak en Lars Kortleven (fraaie assist van Nailey G.) voor de ploeg uit de Vlaardingse Broekpolder. 

Excelsior’20 kwam vlak na de thee terug in de wedstrijd, 2-1. Maar de Vlaardingers kwamen niet echt meer in de problemen en gaven de voorsprong niet meer weg. Nailey Girigorie schoot Victoria’04 een kwartier voor het einde van het duel ook nog naar 3-1. Dat was tevens de einduitslag.
 

Victoria’04 speelt volgende week zaterdag in en tegen Pernis, terwijl Excelsior’20 een nieuwe topper speelt. In Schiedam is stadgenoot en lijstaanvoerder Hermes DVS de tegenstander. Laatstgenoemde wedstrijd begint om 17.00 uur.  

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Lars de Visser, Robbin Winsveen, Oscar Knecht, Bart van der Hoeven, Jordi de Kimpe, Jur de Visser Osman Ünnu (Raydrick Kleinmoedig), Lars Kortleven, Vincent van den Bogerd, Nailey Girigorie.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date