Categorieën

Service

Victoria 04 boekt mooie uitzege

Victoria 04 boekt mooie uitzege
Sport

Victoria 04 boekt mooie uitzege

  • Redactie
  • 20-11-2016
  • Sport
Victoria 04 boekt mooie uitzege
VOETBAL – De zaterdagselectie van Victoria’04 ontmoette gisteren in Rotterdam een goed spelende vierdeklasser DRL. De thuisclub had het meest balbezit, maar bleek niet slagvaardig om te kunnen gaan met de vele kansen. Victoria’04 leunde achterover en in de omschakeling wist het wel doeltreffend te zijn.

Victoria’04 liet DRL het spel maken en zocht waar mogelijk de aanval over de snelle spitsen Raymon Lingen en het jeugdige talent Alexson Robert. DRL had geen goed antwoord op deze tactische opstelling en liep binnen 10 minuten in het mes. Een steekbal gaf Alexson Robert vleugels, die de bal tegen de uit zijn doel gekomen sluitpost van DRL aanspeelde. Het effect aan de bal deed zijn werk, waardoor Raymon Lingen van dichtbij 0-1 aantekende. Hierna ontwikkelde zich een gelijk opgaande strijd. DRL ging volop de strijd aan, kreeg een aantal kansen maar de Vlaardingse defensie klaarde het vele werk naar behoren met een uitstekende doelman Michel Zuur. Kort voor de pauze omspeelde linkerspits Selim Altuntas zijn directe tegenstander na een snelle uitval over meerdere Victoria-spelers om vervolgens gebruik te maken van de wanorde in de Rotterdamse achterhoede: 0-2.

Na de rust bleef DRL jagen voor een beter resultaat, maar vergat de achterste linies tijdig te sluiten. Keer op keer wist Victoria’04 een snelle en niet ongevaarlijke counter op te zetten. In de 75ste minuut  maakte invaller Oscar Knecht gebruik van wanorde in de DRL-achterhoede: 0-3. DRL bleef het vaakste in balbezit en zocht de eretreffer. Victoria’04 moest vol aan de bak om DRL van scoren af te houden. In de slotfase kreeg Raymon Lingen alle ruimte om doeltreffend uit te halen middels een hard laag schot: 0-4. Door gebrek aan concentratie in de achterhoede van de Vlaardingse derdeklasser wist DRL hiervan te profiteren en bepaalde de eindstand op 1-4.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Sem Hartog, Bob Planken, Lars van der Borden, Jur de Visser, Sjors van der Linden (85: Denzel van Veen), Raymon Lingen, Donny van Balen (55: Oscar Knecht), Rick Pleijsier, Selim Altuntas (59: Mo Bozhar), Alexson Robert.