Victoria'04 deelt punten met Rhoon

• 24-04-2016

VOETBAL - Victoria’04 speelt niet altijd gelukkig tegen Rhoon, dat vrijuit kon spelen door het behalen van de tweede periode. Om aansluiting met de kopgroep te behouden mocht Victoria’04 geen puntverlies lijden maar vanaf de aftrap bleek dat Rhoon niet naar Vlaardingen was afgereisd om de punten in te leveren.

Er ontwikkelde zich een gelijk opgaand duel. Na twaalf minuten spelen bereikte een dieptepass van jubilaris Ruud Vogel de op snelheid zijnde spits Raymon Lingen, die vervolgens zijn directe tegenstander uitkapte en hard en droog uithaalde: 1-0

Veelvuldig balverlies op het middenveld van Victoria’04 gaf Rhoon de mogelijkheid om gevaarlijk door te stomen tot het doel van Michel Zuur. Dit leidde tot een aantal hoekschoppen, waaruit Rhoon in de 31ste minuut koppend wist te scoren: 1-1. Kort voor de pauze ontstond er een scrimmage voor het doel van Rhoon, waarvan Raymon Lingen wist te profiteren en de ruststand op 2-1 bracht.

Na de pauze kreeg Rhoon de harde wind in de rug. Victoria’04 werd vastgezet op eigen helft en moest vol aan de bak om de vele aanvalsacties van Rhoon af te stoppen. In de 53ste minuut werd de defensie van Victoria’04 uitgespeeld na een vloeiende aanval van Rhoon. Michel Zuur moest vervolgens het antwoord schuldig blijven op de lage schuiver: 2-2. Rhoon bleef hierna het betere van het spel houden en Victoria loerde het op het kunnen plaatsen van een counter. Beide defensies gaven geen krimp. In de slotfase had Rhoon de volle winst naar zich toe kunnen trekken, maar het schot verdween rakelings naast het doel van Victoria,04.

Door de overige resultaten behoudt Victoria’04 zicht op de nacompetitie. De drie resterende wedstrijden maken het slot van de competitie tot een ware thriller.