Victoria'04 hard onderuit tegen Zestienhoven

11-12-2016 Sport Redactie

VOETBAL - Een goed combinerend Zestienhoven had Victoria’04 zaterdag binnen vijf minuten al op de knieën. Voordat de Vlaardingers beseften dat de wedstrijd was begonnen, stond er al 0-2 op het scorebord. Die snelle achterstand kwam Victoria niet meer te boven, de equipe moest erkennen dat Zestienhoven een maatje te groot was.

Vanaf de aftrap bouwde Zestienhoven een goed lopende aanval op, die meteen werd afgerond: 0-1. Kort hierna werd de stand door de bezoekers na weer een vlot lopende aanval op 0-2 gebracht. Zestienhoven bevond zich in een zetel en leunde achterover. Victoria’04 mocht in balbezit komen, maar deed hier aanvallend gezien weinig mee. Keer op keer werd de Vlaardingse aanval afgestopt. Kansjes ontstonden voor Alexson Robert en Fabio van Veen, maar de Rotterdamse defensie stond als een huis en liet zich niet verrassen. In de 39ste minuut liep Zestienhoven uit naar 0-3 nadat een snelle counter werd afgesloten met een lob over doelman Michel Zuur.

Na de rust trachtte Victoria’04 weliswaar terug te komen in de wedstrijd. Echter naar mate de tijd verstreek, verdween het geloof in eigen kunnen.. De wedstrijd bleek in de 64ste minuut definitief gespeeld toen Zestienhoven de eindstand bepaalde op 0-4.

Een slechte prestatie van Victoria’04, dat door de resultaten van de andere wedstrijden zich nog niet kansloos weet in de strijd tegen degradatie. Na de winterstop zal uit een ander vaatje getapt dienen te worden.

Gerelateerd