Victoria'04 wint opnieuw

• 28-08-2016
VOETBAL - Op het snikhete sportcomplex in de Vlaardingse Broekpolder trad de zaterdagselectie van Victoria’04 aan tegen SCO’63. In de eerste helft gebeurde niet veel bijzonders. Het spel speelde zich hoofdzakelijk af op het middenveld en voor de beide doelen ontstonden nauwelijks gevaarlijke momenten. Victoria’04 hield het spel klein en speelde in een matig tempo om voor de tweede helft wat krachten te sparen. De hoge temperatuur was er debet aan, dat het baltempo laag bleef.

Na de rust kreeg Victoria’04 naar mate de wedstrijd vorderde steeds vaker balbezit en wist de verdediging gesloten te houden. In de 57ste minuut werd linkerspits Selim Altuntas met een steekbal bereikt door Raymon Lingen. Na een korte solo wist Selim Altuntas de doelman van SCO’63 te passeren: 1-0. Kort hierna belastte Calvin Jongejan zich met een vrije trap om vervolgens snoeihard in de touwen te schieten: 2-0. De bezoekers zochten naar de aansluitende treffer, kregen een aantal kansjes doch het vizier bij SCO’63 stond niet op scherp.

Victoria’04 hield de verdediging gesloten en trachtte in de omschakeling de winst veilig te stellen. Een omhaal van Raymon Lingen miste het doel, Donny van Balen schot in kansrijke positie hoog over en invaller Alexson Robert schoot na een snelle counter op de paal. In de laatste minuut bepaalde aanvoerde en spits Raymon Lingen de eindstand op 3-0.

Door deze overwinning wist Victoria’04 zich te plaatsen voor de volgende bekerronde.