Vijfde zege op rij voor handbalsters Twist

• 26-09-2016
HANDBAL - Voor de vijfde maal op rij haalden de dames handbalsters van SC Twist de punten binnen. Tegen DIOS uit Den hoorn verliepen de eerste twintig minuten heel erg goed voor de Twist-dames en werd de basis gelegd voor de overwinning. Binnen tien minuten was het 7 – 1 en na twintig minuten stonden de dames 15 – 5 voor. Daarna stokte de aanval van SC Twist en werd er heel slordig omgegaan met de kansen. Ook de verdediging verliep daarna erg stroef zodat DIOS terug kwam tot een ruststand vans 16 – 11.

In de tweede helft haalden de dames van Twist niet het niveau tot waartoe ze in staat zijn. De Vlaardingse verdediging speelde af en toe te afwachtend en liep zodoende tegen zichzelf te handballen. Gelukkig bleven de dames in de aanval wel scoren waardoor de overwinning niet echt in gevaar is geweest. Eindstand was 26 – 19  in het voordeel van de dames van SC Twist.

Zondag 2 oktober speelt Twist om 13.00 uur uit tegen HVOS uit Spijkenisse. Ook deze ploeg leed nog geen puntverlies.