Vlaardinger wint bij debuut in Bellator

22-10-2017 Sport Redactie

VLAARDINGEN/ UNCASVILLE (USA) – De Vlaardinger Costello van Steenis is zijn eerste MMA-partij op Bellator goed doorgekomen. De Nederlander was bij zijn debuut meteen veel te sterk voor de Amerikaan Steve Skrzat.

In de eerste ronde 'wurgde' Van Steenis zijn tegenstander met zijn benen en gaf hem tegelijkertijd flink wat elleboogstoten. Skrzat moest uiteindelijk opgeven klopte na 2 minuten en 52 seconden.

Bellator MMA (voorheen Bellator Fighting Championships) is de op één na grootste MMA-organisatie ter wereld. Bellator onderscheidt zich van andere organisaties door veelvuldig gebruik van toernooien in elke gewichtsklasse, verdeeld over seizoenen. De wedstrijden en toernooien zijn in Nederland te volgen op de zender “Spike”.

Costello van Steenis traint bij MMA Vlaardingen onder leiding van Ricardo Wondel. Afgelopen zomer heeft Costello getekend bij de organisatie van Bellator. Zijn professionele ‘track record’ kende 8 overwinningen en één verliespartij. Daar komt nu dus een winstpartij bij.

Gerelateerd