Volleybaljongens werken samen

12-01-2018 Sport Redactie

MAASLUIS/VLAARDINGEN - Een samenwerking tussen twee volleybalverenigingen in Maassluis en Vlaardingen blijkt erg succesvol. MVC Maassluis en Move4U hebben samen een jongens B team, want beide clubs moesten voorheen altijd de jongens aanvullen met een aantal meiden. Nu de krachten gebundeld zijn, is er een enthousiast en gretig jongensteams ontstaan.

Move4U/MVC JB werd in augustus ingeschreven voor de competitie en inmiddels zit de eerste helft van het seizoen er al op. De eerste helft van de competitie hebben de jongens het goed gedaan, zij behaalden een keurige 3e plaats in de 2e klasse. Inmiddels raken de jongens steeds beter op elkaar ingespeeld en er wordt in de nieuwe competitie weer wat moois van ze verwacht.

De jongens trainen op maandag in Vlaardingen onder leiding van Anneke Bastiaans en op woensdag in Maassluis. Dan geeft Petra Jager van MVC de training. Jongens uit Maassluis en Vlaardingen zijn van harte welkom om eens mee te trainen, daar is zeker ruimte voor.

Maar er was nog een lastig punt. Speel je als combinatieteam je wedstrijden in een geel MVC shirt of in het oranje van Move4U? Een mix was geen optie, de shirts vloeken naast elkaar. Er moest iets nieuws komen. De 9 sportievelingen kregen een nieuwe outfit, te danken aan twee sponsoren. Zowel Fietsenspeciaalzaak Van Kortenhof als de Italiaans delicatessenwinkel Tovino waren bereid een deel te bekostigen. 

Mochten er nog meer jongens (leeftijd 12 tot 16 jaar) in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis zin hebben om een potje te komen volleyballen, dan zijn zij meer dan welkom om eens vrijblijvend mee te trainen. Meer informatie of aanmelden kan via de website: www.move4u.info  en https://mvcmaassluis.nl/

Gerelateerd