Winst voor CWO

• 19-02-2017
VOETBAL - In de eerste twintig minuten van de wedstrijd tegen DSO zag het er zeker niet naar uit dat CWO gemakkelijk zou winnen. CWO verdedigde echter goed en ging beter met de kansen om, met een ruime zege als resultaat.

DSO begon uitstekend aan de wedstrijd en kon na dertig seconden al op voorsprong komen na een fout in de verdediging van CWO. Het schot ging echter net voorlangs het doel. Zes minuten later moest Angelo Spanjaart redding brengen en kon de bal nog net tot corner verwerken. Ook in de dertiende minuut was het weer Angelo Spanjaart die een doelpunt van DSO in de weg stond en uitstekend redde.

Pas in de vijftiende minuut was CWO dicht bij het doel van DSO. Romeo da Silva werd net buiten het strafschop gebied vastgehouden. Igor Markovic nam de vrije trap maar de bal ging net over het doel. CWO kreeg wat meer vat op de wedstrijd. In de 22e minuut leek CWO op voorsprong te komen maar de inzet van Romeo da Silva uit een corner werd van de lijn gehaald. Na een half uur was het wel raak; een mooie steekpass van Jeilli Moreno op Dwy Kampe zette hem alleen voor de keeper, die kansloos was 0-1.

In de 45e minuut werd de score verdubbeld. Romeo da Silva gaf de bal naar de vrijstaande Talha Koc die gaf de keeper geen kans 0-2.

Na de rust was het na twee minuten al weer raak. Romeo da Silva kreeg de bal in het strafschop gebied en schoof de bal achter de keeper 0-3. Hierna probeerde DSO druk te zetten maar echt gevaarlijk werd het niet. In de 62e minuut leek CWO zelfs de voorsprong verder te kunnen uitbouwen. Talha Koc kreeg de bal en was veel sneller dan zijn directe tegenstander, deze keer redde de keeper van DSO.

Pas in de 89ste minuut moest Angelo Spanjaart nog een keer in actie komen en redde opnieuw uitstekend. Op 4 maart speelt CWO de volgende wedstrijd, dan komt koploper Te Werve op bezoek in Vlaardingen.