Winst voor Victoria'04 tegen LMO

07-04-2019 Sport Arie Noordhoek

VOETBAL - In de thuiswedstrijd eindigde het duel tussen Victoria'04 en LMO in een gelijkspel. Victoria’04 dacht dan ook een moeilijke middag tegemoet te gaan op bezoek bij deze lastige tegenstander. Dat viel uiteindelijk mee. De in de eerste helft bereikte voorsprong werd in de tweede helft niet meer uit handen gegeven. Als de Vlaardingers iets scherper waren geweest, was een hogere uitslag mogelijk geweest, maar Victoria’04 verzuimde de vele kansen te verzilveren.

Victoria’04 bouwde in de eerste een veldoverwicht op en heerste op het middenveld. In de openingsfase kregen Donny van Balen, Nailey Girigorie en Glenn de Visser enkele goede kansen om de score te openen. Aan de overzijde moest doelman Cliff Westdijk handelend optreden door een paar keer ver uit zijn doel te komen. Het duurde ruim een half uur voordat Victoria’04 de overmacht in een doelpunt omzette. Op de rechterflank werd Lars Kortleven in stelling gebracht, die zijn inzet op de paal zag belanden. In de rebound profiteerde Nailey Girigorie van de wanorde in de LMO-defensie: 0-1. Binnen tien minuten verdubbelde Victoria’04 de voorsprong. Lars Kortleven liet wederom zijn tegenstander de hielen zien en bediende Glenn de Visser op maat, die vervolgens beheerst afrondde: 0-2. Victoria’04 bleef het spel domineren, maar verzuimde zich te belonen door de voorsprong uit te bouwen.

Na de rust ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Victoria’04 dat relaxed spelend de wedstrijd controleerde. LMO bleef geloof houden in eigen kunnen en trachtte de aansluitingstreffer te scoren. Doelman Cliff Westdijk deed er van alles aan om de nul vast te houden, dat hem de laatste wedstrijden ook lukte. Victoria’04 kreeg kans op kans, doch doelpunten leverde dat niet op. Na ruim een uur spelen maakte Glenn de Visser zich knap vrij om de bal op maat breed te leggen op Nailey Girigorie, die beheerst afrondde: 0-3. De Vlaardingse formatie bleef het beste van het spel houden. In de slotfase nam de concentratie wat af bij de bezoekers, waarvan LMO profiteerde om de eer te redden. Een onoplettendheid in de achterhoede van Victoria’04 gaf de rechterspits van LMO een vrije doortocht naar doelman Cliff Westdijk, die de tegentreffer niet kon voorkomen: eindstand 1-3.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date