Categorieën

Service

Zondag 15 januari Open Ochtend ONE80 Fit

Zondag 15 januari Open Ochtend ONE80 Fit
Sport

Zondag 15 januari Open Ochtend ONE80 Fit

  • Ingezonden mededeling
  • 13-01-2023
  • Sport
Zondag 15 januari Open Ochtend ONE80 Fit
VLAARDINGEN - Waarschijnlijk is één van je doelen voor 2023 fitter/gezonder worden en/of gewicht verliezen. Dan zit je bij ONE80fit goed! Mocht je het spannend vinden om bij ons over de drempel te stappen dan organiseren wij op zondag 15 januari een OPEN ochtend en kun je direct een proefles volgen met allemaal mensen die voor het eerst zijn.

Je bent die dag dus niet de enige die voor het eerst komt. Ook zullen er deze dag een aantal ervaringsdeskundigen zijn die het ooit ook spannend vonden om te gaan beginnen met sporten maar die nu 'hooked' zijn en die jou eventueel zouden kunnen ondersteunen tijdens de workout. 

We organiseren die dag twee workouts:
Heat 1: 10.30 - 11.15 uur
Heat 2: 11.15 - 12.00 uur 
Per groep zijn er 8 plaatsen beschikbaar. VOL = VOL. 

De lessen zijn eenmalig op deze dag en puur ter kennismaking hoe de lessen bij ONE80fit gegeven worden. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderde dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je leert kennis maken met de trainers, de ruimte, onze manier van lesgeven. Zo kun je op een laagdrempelige manier ervaren of het bij je past.

Na de training krijg je nog een korte uitleg over hoe je je doelen kunt stellen en hoe je een plan kunt gaan maken om die doelen ook daadwerkelijk te gaan behalen. Daarnaast leggen wij dan ook direct uit wat de mogelijkheden en de tarieven bij ONE80fit zijn. 

Heb je interesse om deel te nemen aan deze OPEN ochtend? Stuur ons dan een mailtje via [email protected] of vul hier het contactformulier in. Wil je wel komen kijken maar niet deelnemen aan de lessen dan mag dat natuurlijk ook. De koffie staat voor je klaar!

ONE80 Personal Fit Studio

Hoogstad 253, Vlaardingen

Meer over ONE80 Personal Fit Studio →