Zwaluwen en DHC in evenwicht

• Redactie
  • 14-08-2016
VOETBAL – Zwaluwen heeft de laatste oefenwedstrijd voor de competitie gelijkgespeeld tegen DHC. In de eerste helft zocht Zwaluwen naar balans. De linies sloten niet goed aan en DHC had het meeste balbezit. Toch had Zwaluwen al in de eerste minuut op voorsprong moeten komen. Floris Keizerwaard zag zijn schot gekeerd worden door de doelman. Aan de andere kant een goed schot onder de doelman waarmee DHC op voorsprong kwam (1-0). Even later voorkomt de paal een tweede doelpunt voor DHC en komt Raoul Gillet een teenlengte tekort om een voorzet van Keizerwaard binnen te glijden.

De tweede helft staat Zwaluwen veel beter. Er is goed druk naar voren en na enkele gemiste kansen is het Gillet die goed doorgaat na een pass van Nick Rutten en de gelijkmaker op het bord schiet. Beide ploegen kunnen niet voor de overwinning zorgen en moeten tevreden zijn met het gelijke spel. De voorbereiding zit erop. Zwaluwen start zaterdag met het uitduel tegen DSV in Opheusden. Aanvang: 14.30 uur.