Zwaluwen speelt gelijk in oefenduel

• 18-08-2014

VOETBAL - Zwaluwen heeft de oefenwedstrijd tegen het in de topklasse uitkomende Excelsior Maassluis beëindigd met een gelijkspel: 2-2. Binnen twee minuten opende de thuisploeg al de score, waarbij Zwaluwen defensief te veel ruimte weggaf. De Vlaardingers herstelden zich echter prima en maakten nog voor de rust gelijk door een doelpunt van Bradley El Idrissi. Na de rust drukte Zwaluwen door en kwam door een doelpunt van Adair Veiga Lopes verdiend op voorsprong. Toch lukte het de topklasser nog om op gelijke hoogte te komen. Een goede oefenwedstrijd, waarbij trainer Adrie Poldervaart weer alle fitte spelers minimaal een helft liet meespelen. Dinsdag 19 augustus wordt er door Zwaluwen een oefenwedstrijd gespeeld bij VVGZ. Aanvang 20.00 uur.