Zwaluwen veel te sterk voor Ommoord

• Ernest Kegel
  • 22-11-2015

VOETBAL - Ook met een aantal andere spelers in de basis was Zwaluwen veel te sterk voor SV Ommoord. Na een ruststand van 0-4 werd het uiteindelijk 0-9 en bekert Zwaluwen in de Palace Casino Cup vrolijk verder. De lang geblesseerden Ivan Almeida en Jason Tjien-Fooh startten voor het eerst in de basis en leken volledig hersteld. Ook was er het debuut in de basis van Wesley de Heij. De speler uit de eigen jeugdopleiding speelde een prima wedstrijd en gaf daarmee zijn visitekaartje af aan trainer Joop Hiele.

Over de wedstrijd valt niet heel veel te vertellen. Spannend werd het nooit, want na zes minuten kopte Dimitri Gomes Almeida de 0-1 al in het doel. Toen na een kwartiertje Lucas van Oeveren uit een vrije trap de 0-2 aantekende was de wedstrijd al beslist. Na een half uur kreeg van Oeveren de bal van de doelman van Ommoord cadeau en met een prachtige boogbal was het 0-3. Drie minuten later legt Raoul Gillet de bal breed op Robin Verhorst en is het 0-4, dat tevens de ruststand was.

Na de rust scoorden achtereenvolgens Raoul Gillet en Joey Grootenboer beiden twee keer en maakt Adil Akanioui tussendoor ook nog een mooie goal. Waar Ommoord voor de rust geen kans kreeg, kreegna de rust de ploeg wel de mogelijkheid om de eer te redden, maar dat lukte uiteindelijk niet. Zodoende een grote uitslag in het voordeel van Zwaluwen, waar trainer Hiele gebruik maakte van alle mogelijke wissels.