Zwaluwen zet in op behoud spelers & staf A-selectie

19-01-2021 Sport Redactie

VLAARDINGEN - In 2020 begon Zwaluwen met een bijna geheel nieuwe staf en spelersgroep. Deze groep bestaat uit een aantal nieuwe gezichten en een aantal spelers die weer terugkeerden op het Zwaluwennest. Ondanks de lastige periode waar ook Zwaluwen mee te maken heeft, is de club al druk in voorbereiding op het volgende seizoen. 

Zwaluwen is tevreden over de kwaliteit van de groep en hoe deze zich manifesteert als onderdeel van de vereniging. Om de ingezette koers te handhaven, zet het bestuur dan ook in op het behoud van de selectie. De volgende twaalf spelers hebben al aangegeven volgend seizoen in het zwart-witte shirt te spelen: Jazzy Adams, Emmanuel Ennin, Etson Galong, Stefano Goncalves, Kelvin Groen, Manasse Labid, Lonny Mendes, Sizilindo Mendes Da Silva, Jim van Oeveren, Sem van Prooijen, Jamilio Valies. Vanuit het tweede elftal schuift Mo Lamsiah door. 

Naast hoofdtrainer Henk de Zeeuw, met een tweejarig contract al langer aan de club verbonden, hebben ook assistent-trainers Dennis van der Waal, Haico Herbert en Stefan Bosdijk laten weten volgend seizoen bij Zwaluwen te blijven. Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date