Zwemmers ZVVS genieten van Ranomi Cup

07-03-2017 Sport Redactie

ZWEMMEN - Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver en mochten een aantal minioren van Zwem Vereniging Vlaardingen Schiedam deelnemen aan de eerste Ranomi Cup in het Hofbad in Den Haag. De Ranomi Cup is een initiatief van Ranomi Kromowidjojo om geld in te zamelen voor Unicef. De deelnemers zwommen in totaal €12.500 bij elkaar voor dit goede doel.

De zwemmers van ZVVS die bij de eerste Ranomi cup aanwezig waren:

Nina Papp, Jasmijn Hakker, Hanna van Loenen, Stella van Droffelaar, Marjolijn Offeringa, Anco van der Lans, Efe Tezol, Jack Hendriksen, Thiery Zulver, Metehan Mettin, Luca Erkens en Joey Pop.

Er is door iedereen een persoonlijke PR gezwommen. Voor sommigen was het een officiële verbetering van een eerdere 50 meter tijd, voor de anderen waren dit de eerste snelle tijden in een 50 meter bad.

Tijdens de wedstrijd zaten de zwemmers in een zwembad naast het wedstrijd bad te wachten tot zij hun eigen race mochten zwemmen. Toen de Ranomi cup bijna was afgelopen stroomde in deze wachtruimte ook de grotere namen binnen tot grote vreugde van de kinderen. Er zijn handtekeningen verzamelt van onder anderen Marcel Wouda (trainer), Olivier v.d. Voort (paralympische zwemmer) en Ranomi Kromowidjojo. Ook waren Sebastiaan Verschuren, Joost Reijns en Femke Heemskerk gespot. Het was dus één grote happening waarbij de ZVVS zwemmertjes het prima naar hun zin hadden.

 

Gerelateerd