10 jaar in Vlaardingen!

07-06-2017 Uit Advertorial

De (her)opening 5 jaar geleden met een nieuw concept

VLAARDINGEN - Al 10 jaar wordt de lunchroom aan het Veerplein 18 door ondernemers Ronald en Ilse Huiskens uitgebaat. De eerste vijf jaar in een conceptvorm om vervolgens na vijf jaar met het eigen verbeterde concept "Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18"  de winkel/lunchroom tot een groter succes te laten uitgroeien. Met veel plezier wordt er dagelijks appeltaart, cake, broodjes en andere lekkernijen gebakken en klaar gemaakt.

Ronald Huiskens: ,,Het is fantastisch om te zien dat de winkel na tien jaar nog steeds veel trouwe bezoekers van het eerste uur ontvangt en dat daarnaast iedere dag weer meer nieuwe gasten komen die enthousiast de winkel verlaten".

Wie jarig is trakteert en bij Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18 hebben ze nu een speciale like en winactie, waarbij vijf high-tea arrangementen te winnen zijn voor twee personen. Maak kans op zo'n overheerlijke high-tea door naar de Facebookpagina te gaan van 'Veerplein 18' en like en deel deze pagina die je hier!  vindt.
 

Voor iedereen die deze week tot en met zaterdag 10 juni de Lunch, Pie & Giftshop Veerplein 18 bezoekt is er ook nog eens 10% jubileum korting op de gehele bon. (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingspassen)
 

Op zaterdag 10 juni vieren ze zelf nog een feestje met iedereen die ooit heeft gewerkt bij Veerplein 18. Hoor jij daar bij? Meld je dan nog snel even aan via Facebookpagina  van Veerplein18 Lunch, Pie and Giftshop.

 

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date