200e uitzending van Vlaardingen Late Night Live

14-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 18 juni wordt bij Omroep Vlaardingen de 200e uitzending van Vlaardingen Late Night Live uitgezonden. Vlaardingen Late Night Live is het satirische radioprogramma waarin het lokale nieuws van de afgelopen week op de hak wordt genomen aan de hand van liedjes, interviews en sketches. 25% van een uitzending ligt vast. Dat betreft opgenomen materiaal zoals liedjes of fictieve reclames. De overige 75% wordt live in de uitzending bij elkaar geïmproviseerd aan de hand van een kleine richtlijn. Het programma is grappig, soms kritisch en heeft soms te kampen met een specifieke vorm van humor, maar bovenal is het een programma wat elke betrokken Vlaardinger aanspreekt. Het programma wordt al ruim vier jaar lang gemaakt door Tjerk van der Ende, ondersteund door Hidde van der Ende, Allard van der Hoek en Jorris Lemson.

In tegenstelling tot de 50e en 100e uitzending zal de 200e uitzending geen bijzonderheden bevatten. Bij eerdere jubilea werd respectievelijk 8 en 12 uur lang radio gemaakt. Om nu 16 uur lang uit te zenden vinden de makers overdreven en bovendien zijn zij ook al weer een dagje ouder.

Daarom: aanstaande zaterdag 18 juni van 23:00 tot 0:00 uur, de 200e uitzending van het satirische radioprogramma Vlaardingen Late Night Live op Omroep Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date