25 jaar Friends bij Vue: I’ll be there for you!

24-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Fans van de hit-serie “Friends” kunnen binnenkort hun hart ophalen bij de Vue bioscoop. Op 20 oktober kun je er de leukste afleveringen zien en nooit eerder getoonde beelden. Het is deze maand inmiddels 25 jaar geleden dat de serie met Rachel, Monica, Joey, Ross, Chandler en Phoebe van start ging, en dat is reden voor een feestje.

Kaarten voor het event, “Friends 25: The one with the anniversary”, zijn verkrijgbaar via de website van Vue hier! , via de Vue app of aan de kassa.

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K.

Het evenement herenigt fans met hun oude BFF's – broer en zus Ross en Monica Geller (David Schwimmer en Courteney Cox) en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston) - om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s en een Golden Globe. In 25 jaar is Friends veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.

 

 Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date