A Bigger Splash in Filmtheater Het Zeepaard

06-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film A Bigger Splash vertoond. De regie is in handen van Luca Guadagnino. Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton, Ralph Fiennes en Dakota Johnson schitteren in A Bigger Splash, een remake van de klassieker La Piscine uit 1969. De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul en Marianne op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van de ex van Marianne: de tomeloze en grenzeloze Harry en zijn dochter Penelope. Paul ziet Harry liever meteen vertrekken, maar Marianne nodigt hem en zijn dochter uit om te blijven. 

Passie, jaloezie, gevaar: tussen de vier begint het al snel te smeulen. Het vuurtje wordt verder aangeblazen door de sirocco, de droge Afrikaanse wind die over het vulkanische eiland blaast. Een broeierige, zomerse thriller met bijzondere shots, ouderwetse zooms, abrupte overgangen en opvallende muziek van regisseur Luca Guadagnino (Io sono l’Amore).

A Bigger Splash wordt vertoond op donderdag 9 juni om 20.30 uur en op zondag 12 juni om 16.15 uur. Reserveren kan via hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date