Achtste Haring en Bier Wandeltocht

23-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De leukste wandeltocht van Nederland komt er weer aan. Op zaterdag 3 juni is het zover; voor de achtste keer organiseren de vrienden van wandelgroep Het Blauwe Vaasje deze wandeltocht door het mooie Vlaardingen! Mede door het grote succes en ook doordat de organisatie er zoveel plezier aan beleeft, werd al snel besloten ook dit jaar weer aan de wandel te gaan. Dus zet het maar vast in uw agenda!

Aan de 'routemannen' de uitdaging om wederom een mooie wandeling uit te zetten, alwaar de heren al druk doende mee zijn, zo ook met het bedenken van een thema. Het moet dus allemaal nog een beetje gekneed worden, alle enthousiaste medewerkers worden weer gepeild, de trouwe sponsoren worden weer aan hun mouw getrokken, en dan krijgt het allemaal weer vorm.

De inschrijving gaat vanaf 1 april weer van start dus hou de website en facebookpagina in de gaten. Ook dit jaar maakt het Blauwe Vaasje er weer een mooie sportieve uitdaging van met vooral veel gezelligheid en met een knalfeest bij het start/finishterrein. Goed weer is al besteld. de visserij is ingelicht, het quotum is opgerekt naar 2018 haringen! En de brouwers zullen extra vaten bier aanleveren. Rest ons nog één klein advies: 'Hup naar buiten en oefenen!'. 

Gerelateerd