Categorieën

Service

Alison Martis: Dichterbij dan ooit

Alison Martis: Dichterbij dan ooit
Uit

Alison Martis: Dichterbij dan ooit

  • Redactie
  • 02-05-2017
  • Uit
Alison Martis: Dichterbij dan ooit
VLAARDINGEN – Alison Martis, Vlaardinger met Antilliaanse achtergrond, houdt zich al langer bezig met het schrijven van gedichten. Regelmatig draagt hij zijn werk voor bij verschillende evenementen in de stad, maar zijn werk is nooit vastgelegd voor zijn publiek om nog eens te lezen en te herlezen. Tot gisteren, want op maandag 1 mei is zijn eerste dichtbundel “Dichterbij dan ooit” verschenen.

Over de keuze van deze titel voor zijn eerste bundel zegt Alison Martis zelf: ,,Ik schrijf over liefde en over vriendschap. Over twijfel en over succes. Ik schrijf over mijzelf en over de wereld om mij heen. Over kiezen, dromen en liegen. Ik schrijf over alles wat mij raakt, ontroert of verdriet doet. De bundel is compleet en tegelijkertijd nooit af. Het vertelt over alles wat ik zelf nog maar net weet. Ik schrijf om dichter bij mijzelf te komen. Dat is mijn enige manier. Ik schrijf om dromen om te zetten in woorden en in daden. Zo komt de lezer dichterbij dan ooit’’.

De gedichtenbundel is in Vlaardingen te koop bij boekhandel Plantage Pontier en bij Kade 40 aan de Westhavenkade. Rechtsreeks bij Alison Martis bestellen kan ook. Stuur dan even een mailtje naar  [email protected] en wie weet kom er dan snel een gesigneerd exemplaar naar je toe.

Wagenborg Nedlift

Schiedamsedijk 75, Vlaardingen

Meer over Wagenborg Nedlift →