Alone@Home in de Stadsgehoorzaal

12-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na het zien van de avontuurlijke, hilarische en muzikale familievoorstelling Alone@Home (8+) zaterdag 16 maart in de Stadsgehoorzaal krijgt ‘de kids alleen thuis laten’ ineens een hele andere dimensie! Twee kinderen, die elkaars bloed wel kunnen drinken, zijn alleen thuis wanneer twee klunzige inbrekers het huis proberen binnen te dringen. Lukt het de kinderen om samen te werken en de boeven tegen te houden? Dit verhaal klinkt trouwens wel bekend hè?! Klopt, het is namelijk een flinke knipoog naar de alom bekende film.

Alone@Home belooft een avond vol avontuur, slapstick, aanstekelijke live muziek, gaaf decor en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts. Joep Onderdelinden (o.a. bekend als Postbode Siemen uit ‘Zaai’) speelt één van de inbrekers die het zwaar te verduren krijgt door de valstrikken en boobytraps die de creatieve kinderen op allerlei manieren in elkaar weten te zetten. Uit echt alle hoeken en gaten van het geweldige decor komen Onverwachte effecten tevoorschijn en een ‘geräuschmacher’(herriemaker, Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor. Als kers op de taart is er een live band die heerlijke liedjes speelt van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Alone@Home is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na!

Alone@Home - Een doldwaze komedie met o.a. Joep Onderdelinden
Zaterdag 16 maart 2019 – 19:00 uur (deuren open 18:00 uur)
Toegangsprijs: € 17,50
Kaarten zijn HIER te bestellen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date