Anders = Uniek in KADE40

23-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdag 3 april wordt de foto-expositie van Tamara Heck Anders = Uniek bij KADE40 feestelijk geopend. Dit project is speciaal voor de autismeweek, 31 maart tot en met 7 april met als thema dit jaar 'luisteren naar autisme'. De expositie is te bezoeken tot en met vrijdag 20 april, tijdens openingstijden van KADE40. Toegang gratis. 

Anders = Uniek is een fotoproject over mensen met een vorm van autisme. Een portretfoto met de vraag: wat is er op de foto te zien, wat hebben deze mensen gemeen? Is dit zichtbaar zonder dat je het verhaal er achter kent? Het antwoord is nee. Deze mensen zien er net zo uit als ieder ander. Voor het project zijn twintig mensen in de leeftijd van 4 tot en met 54 jaar geportretteerd. Aan de hand van interviews vertellen zij hun persoonlijke verhaal.

Met het project wil Tamara Heck aandacht en begrip vragen voor mensen met een vorm van autisme. Ze laat zien dat we allemaal uniek zijn en mogen zijn wie we zijn.

Op 3 april ben je vanaf 17.00uur van harte welkom om te genieten van de fotoportretten uit het project. Tevens kun je bij de winkel van KADE40 het boek Anders = Uniek aanschaffen. De foto-expositie is te zien tot 20 april.