Argentijnse roadmovie in Filmtheater Het Zeepaard

22-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard draait deze week de film “La Novia del Desierto”, een Argentijnse productie van regisseurs Cecilia Atán en Valeria Pivato met onder andere Paulina García en Claudio Rissi.


Het verhaal

De 54-jarige Teresa heeft decennialang gewerkt als inwonend huishoudster in Buenos Aires. Als de familie voor wie ze werkt het huis verkoopt, valt van de ene op de andere dag haar veilige basis weg. Noodgedwongen accepteert ze een nieuwe betrekking in het verre San Juan. Onderweg ontmoet Teresa marktkoopman Gringo, die haar helpt haar verloren tas terug te vinden. Samen trekken ze door de woestijn en voor het eerst ervaart Teresa een leven dat ze nooit eerder gekend heeft. La Novia del Desierto is het speelfilmdebuut van Cecilia Atán en Valeria Pivato en werd geselecteerd voor de officiële selectie van Un Certain Regard op het filmfestival van Cannes 2017 en genomineerd voor de Gouden Camera.

La Novia del Desierto wordt vertoond op donderdag 25 januari om 20.30 uur en op zondag 28 januari om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl  De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

De trailer kun je hier  bekijken

Gerelateerd