Ashton Brothers: De grootste kinderen van de theaterwereld

18-12-2018 Uit Redactie

Fotografie: Tim Klaase

VLAARDINGEN - Wie is er niet eens geweest: het circus. De Ashton Brothers brengen deze eeuwenoude vorm van vermaak naar de moderne tijd. Niet langer in een tochtige tent vol zaagsel en zittend op een gammele houten tribune, maar lekker warm en comfortabel in het theater, met een podium in plaats van een piste. Maar: de magie van het circus blijft onaangetast. Kijk donderdag 20 december je ogen uit in dit flitsende spektakel vol halsbrekende toeren, vreemde trucs en de meest hilarische nummers. Wat de Ashton Brothers allemaal kunnen is door bijna niemand te evenaren!  

De best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld werden zorgvuldig van generatie op generatie overgedragen. Totdat ze bij de grootste kinderen van de theaterwereld terecht zijn gekomen: de Ashton Brothers. De afgelopen 4 seizoenen hebben de Ashton Brothers met hun bejubelde show Enfants Terribles langs binnen- en buitenlandse theaters gereisd. Binnenkort zullen ze afscheid nemen van deze spektakelvoorstelling, maar niet voordat ze het Vlaardingse publiek zullen verbazen met alle stunts in elastieken, ringen of op keukentrapjes, tijdens de één-na-laatste voorstelling van de tour op donderdag 20 december. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. En met succes: 

“De drie enfants terribles trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk en mooi maken. Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies; vooral de glim, de grinnik en de schater.” ★★★★ Theaterkrant

 

Ashton Brothers met Enfants Terribles

Donderdag 20 december 2018 - 20:15 uur (deuren open 19:15 uur)

Toegangsprijs: €29,00 incl. consumptie

Gerelateerd