Audities voor Kerstspel: acteurs gezocht!

11-03-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - On Steetsj zoekt voor de nieuwe voorstelling "Scrooge - a Christmas Carol" acteurs (m/v) vanaf 8 jaar en ouder.

De voorstelling

Wie kent niet het wereldberoemde verhaal over de norse Scrooge die een verschrikkelijke hekel heeft aan kerstmis? On Steetsj brengt dat verhaal op geheel eigen wijze in het theater. Het wordt een avontuurlijk spektakel vol muziek, zang, dans, geesten, feesten, humor, interactie, kerstbomen, kerstballen, sneeuw, kortom: misschien wel de aller-tofste kerstvoorstelling die je je maar kunt bedenken. Voor iedereen die (niet) van kerstmis houdt, geïnspireerd op de novelle van Charles Dickens. Da's geen humbug! 

Datums, tijden en praktisch

De audities vinden plaats op zaterdag 11 april 2020 in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen, van 11:00u tot 17:30u. Inschrijven voor auditie kan door een inschrijfformulier in te vullen op de website www.onsteetsj.nl  .

De repetities vinden vanaf 8 mei 2020 iedere vrijdagavond plaats van 18:30u tot 20:30u, in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. De uitvoeringen gaan plaatsvinden in de eerste week van de kerstvakantie 2020/2021, eveneens in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. 

Stichting On Steetsj

On Steetsj is een jonge en ambitieuze theaterproductiegroep dat er naar streeft om per seizoen één of meerdere voorstellingen op de planken te brengen. Iedere voorstelling wordt gemaakt door nieuw creatief talent en zo krijgt deze de kans om zich te ontwikkelen. In januari 2019 speelden we met veel succes een eigen versie van "Peter Pan" en in januari 2020 stond een succesvolle "Alice in Wonderland" op de planken in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date