Categorieën

Service

Back to the Fiftiezz met de Wannebiezz

Back to the Fiftiezz met de Wannebiezz
Uit

Back to the Fiftiezz met de Wannebiezz

  • Advertorial
  • 03-09-2015
  • Uit
Back to the Fiftiezz met de Wannebiezz

VLAARDINGEN - Speciaal voor het zestigjarig jubileum van het Delta Hotel gaan de Wannebiezz terug in de tijd. Ze doen dat lop vrijdag 6 novembervanaf 20.00 uur ’s avonds met een feestavond uit lang vervlogen tijden in een sfeervolle feesttent voor het Delta Hotel. Met hun begeleidingsband ‘de Patjepeeers’ nemen Arie, Rocco & Gilles u mee naar die bijzondere vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. 

In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo’n zestig jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ze maken ook van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken. Van stevige Rock & Roll tot een brave Nederlandstalige evergreen en alles wat daar tussen zit...’en dat isnogal wat’. Ook Sjaan Valkhoff (tweelingzus van Gilles en getrouwd met een nazaat van de grote Jaap) zal niet ontbreken op deze nostalgische avond. 

Back to the Fiftiezz wordt een feestavond zoals u hem nog niet eerder met de Wannebiezz gevierd heeft. ,,Dus nozems en mokkeltjes, schaf een flinke pot pommade aan en haal de petticoat maar alvast uit de mottenballen’’, want deze avond wilt u natuurlijk wel in stijl beleven. 

Entreekaarten zijn vanaf heden te koop aan de receptie van het Delta Hotel à€ 15,- per stuk. Voor drankjes zijn tijdens de feestavond consumptiemunten te koop. bel om te reserveren, tel. 010 - 434 54 77.

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →