Balievrijwilligers gezocht bij Museum Vlaardingen!

03-01-2020 Uit Redactie

Ben jij geïnteresseerd in de verhalen van Vlaardingen, vroeger en nu?

VLAARDINGEN - Museum Vlaardingen zoekt meerdere vrijwilligers voor de publieksbalie. Deze vrijwilligers zijn het visitekaartje van het museum. Ze ontvangen de bezoekers, bemensen de museumwinkel, helpen in de horeca en houden toezicht in de zalen. In teamverband werken de balievrijwilligers aan het culturele klimaat in de stad en krijgen er vele gratis activiteiten voor terug.

De komende jaren werkt het Museum Vlaardingen aan de versteviging van haar positie als culturele en historische hotspot in de stad Vlaardingen. Met mooie tentoonstellingen, swingende evenementen en creatieve activiteiten voor alle Vlaardingers en mensen uit de omgeving. ‘Leven met water’ staat in alles wat we doen centraal. Vele vrijwilligers steken elke dag hun handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat Museum Vlaardingen een prachtige plek blijft voor de vele bezoekers. 

Nieuwsgierig?
Lijkt het je leuk om 4 tot 8 dagdelen per maand in het museum te werken? En ben je ook regelmatig beschikbaar in het weekend? Kijk voor meer informatie over de vacature op www.museumvlaardingen.nl of neem contact op met Annet van der Vat, coördinator vrijwilligers bij Museum Vlaardingen via e-mail annet@museumvlaardingen.nl of telefonisch via 010 434 87 22. Binnenlopen in het museum kan natuurlijk ook.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date