Bandles en korte workshops bij KADE40

30-11-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - December is de maand van het jaar die staat voor gezelligheid, feestdagen, cadeaus en leuke dingen doen met familie, vrienden en kennissen. Ook bij KADE40 zijn er deze maand volop activiteiten om de decembermaand net iets minder donker te maken.
Bandles Gitaarschool Vlaardingen


Bandles van Gitaarschool Vlaardingen is geschikt voor iedereen die altijd al in een band heeft willen spelen of in een bestaande band speelt, maar niet verder komt. Iedereen die een instrument bespeelt (zoals gitaar, bas, drums, zang, toetsen, blazers etc.) kan zich inschrijven. Daarnaast kunnen ook bestaande bands zich inschrijven. De cursus is bedoeld om je band van oefenruimte naar podium te helpen en alles wat daarbij komt kijken. De lessen worden in blokken van 13 weken gegeven door Julien Graute (gitarist, zanger, songwriter en componist). Start vrijdag 11 december.


Workshop kerstkandelaar maken

Tijdens deze workshop maak je een kitsch kandelaar en vaas in één met kopjes, schoteltjes, vaasjes, potjes en glaasjes. Mooi voor op de kersttafel. De workshop wordt gegeven op 10 en 17 december.Workshop dikke dames of vrolijke dieren schilderen

Tijdens deze workshop ga je "dikke dames" of "vrolijke dieren" schilderen. Je kunt kiezen voor het schilderen op doek of op sloophout. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Aan het eind van de dag ga je gegarandeerd met een mooi schilderij naar huis. De workshop wordt gegeven door Atie Keizerwaard op zondag 20 december.KADEautafel in KADE 40 de Winkel

In KADE40 De Winkel is de KADEautafel inmiddels goed gevuld met cadeaus voor de feestdagen. In prijs variërend van goedkoop tot iets duurder, dus voor elk wat wils. KADE40 De Winkel is geopend tijdens de openingstijden van KADE40.

Inschrijven voor de cursussen en meer info op de website van KADE 40

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date