Categorieën

Service

Bands uit de buurt bij Tokoloko

Bands uit de buurt bij Tokoloko
Uit

Bands uit de buurt bij Tokoloko

  • Redactie
  • 15-09-2015
  • Uit
Bands uit de buurt bij Tokoloko

VLAARDINGEN - Eén van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Donderdag 24 september betreden Shaking Haze, The Hague Idiots en Too Different het podium.

Shaking Haze

Deze vijfkoppige band smeedt uit stoner rock, grunge, funk en andere genres een compleet eigen sound. Verwacht een energieke live show gevuld met meedogeloze riffs en groovende drums. Toegankelijk voor een breed publiek dat van een rauw randje houdt. Klinkt als? Black Sabbath, Alice in Chains, Slash en Down maar dan vermalen in een blender.

The Hague Idiots

Voor de leeftijd van deze jonge poppunkers hebben zij al aardig wat ervaring. Grote zaal Paard van Troje, Melkweg Amsterdam, Kaderock, Zeeheldenfestival en zelfs de grote zaal van de Heineken Music hall zijn al aangedaan door The Hague Idiots. Bij 3FM was hun single ‘School’s out‘ in 2013 geregeld te horen, en interviews met Hitkrant, Girlz!, Seven Days en dagbladen zijn ook de normaalste zaak van de wereld geworden. Met een repertoire uitsluitend bestaand uit eigen werk, in een stijl die de bandleden zelf tot ‘Superfreakinawesome Happy Punk Rock’ gedoopt hebben, is deze band zo groot als hun gitarist klein is en laten zij jou op deze avond helemaal uit je plaat gaan.

Too Different

‘Verschillend’ is het zeker, catchy old school rock wordt gecombineerd met rap. Een verrassend en vernieuwend duo die al snel werden opgepikt door wereldwijde internet-radiostations en een poging wagen hun platen grijs te draaien. Maar deze stijl is onvermoeibaar-niet bejaard te noemen oftewel tijdloos.

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is HIER! te vinden