Barbara Sloesen verrast bezoekers Ladies Night

13-10-2018 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Vue Vlaardingen kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van Ladies Night. Woensdag 10 oktober werd stond de film Zwaar Verliefd op de rol en de bezoekers werden verrast door een bezoek van hoofdrolspeelster Barbara Sloesen. velen grepen de kans om met haar op de foto te gaan.

Ondertussen leeft de Vlaardingse bioscoop al weer toe naar de volgende Ladies Night op woensdag 28 november. Dan met de film 'All You Need Is Love!'
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Geniet - opnieuw - van een heerlijk avondje uit met vriendinnen, inclusief een hapje, drankje en een goodiebag. Voor aanvang van de film kan je natuurlijk weer even lekker shoppen bij verschillende kraampjes in de foyer. Bestel hier alvast je tickets!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date