Ben jij een rokkenfreak?

15-01-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN – Ben jij een rokkenfreak? Maar de rokken die je koopt, kruipen altijd op, zitten gewoon niet lekker of zijn niet te vinden in het gewenste model, materiaal of kleur?

Inmiddels heb je ook al geprobeerd zelf de perfecte rok te maken, maar de resultaten zijn nog niet naar je tevredenheid? Waarom  niet? Omdat het er zelfgemaakt uit blijft zien, omdat je de juiste technieken niet beheerst of omdat je niet met op maat gemaakte patronen werkt?

Dan is deze deelopleiding uitermate geschikt voor jou!

Het doel van de deelopleiding is jouw veel voorkomende rok-problemen op te lossen en voor jou het perfecte exemplaar te maken. Ook leer je een grote verscheidenheid aan technieken. Krijg je stylingadvies, persoonlijke begeleiding en aandacht, want er zullen niet meer dan zes personen tegelijk deelnemen. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol. 

Wat gaan we maken?
- Een rechte rok
- of een gerende rok
die kan dienen als perfecte basis voor alle nog te volgen rokken die je nadien wilt maken! 

Resultaat?
- Een op maat gemaakte perfect zittende rok.
- Volledig gemaakt in jou persoonlijke stijl en maten.
- Een goed basispatroon, samen met de opgedane kennis en technieken kun je vervolgens je rokkencollectie thuis verder uitbreiden. En behoren miskopen tot het verleden. 

Hoe lang duurt het?
Drie vrijdagen van 10.00-15.30 uur, 1 x per 2 weken in de maanden januari en februari. Daarnaast zal je buiten de lesdagen nog zo'n twee tot drie uur per week met je perfecte rok bezig zijn. 

Hoe werkt het?
Gedurende de drie lesdagen leer ik je stap voor stap, maatnemen, patroontekenen op eigen maten, vervaardigen van een proefmodel, afpassen, patronen aanpassen, stoffen knippen, stoffen verwerken en diverse kleermakerstechnieken bij het vervaardigen van je rok.
 
Als kers op de taart geef ik je ook nog een BONUS. Na opgave voor de deelopleiding ontvang je van mij ook nog een style-checker. Hiermee kun je alvast uitzoeken welk stijltype het beste bij je past, zodat je rok hier op kan worden afgestemd.

meer informatie over Any Dress vind je HIER! Inschrijven? KLIK!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date