Categorieën

Service

Benefietavond Tour du ALS in de Kroepoekfabriek

Benefietavond Tour du ALS in de Kroepoekfabriek
Uit

Benefietavond Tour du ALS in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 11-03-2015
  • Uit
Benefietavond Tour du ALS in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op vrijdag 13 maart is er een Benefiet avond voor Stichting ALS in De Kroepoekfabriek. Hiermee zal team VLD gesteund worden een extra bijdrage te leveren aan Tour du ALS. Om deze avond tot een succes te maken wordt het leukste programma uit de regio neergezet. Zo komen de mannen van C.C. Grand, de band Out of Control en het dameskoor ‘Uit Volle Borsten’ 

Wat in eerste instantie bedoeld was als een fietstocht in Frankrijk voor een besloten groep, is uitgemond in een jaarlijks terugkerend fietsevenement. Onder het motto ‘Trap ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks steeds meer fietsers en voetgangers de Mont Ventoux. Het doel van de Tour du ALS is 1500 deelnemers de berg op te krijgen, die ieder 1500 euro inleggen. Voor elke ALS-patiënt in Nederland een deelnemer. Dat doel is nog lang niet bereikt, daarom wordt er nog altijd gezocht naar donateurs en/of deelnemers.  De ‘Kale Berg’ is de ultieme uitdaging voor iedere wielrenner, hardloper of wandelaar. De berg ligt in het zuiden van Frankrijk en is berucht door de barre omstandigheden. De bijnaam ‘Kale Berg’ heeft de Mont Ventoux te danken aan het kale ‘maanlandschap’. 

Met het Benefietfeest in De Kroepoekfabriek en de fietstocht hoopt team VLD zoveel mogelijk geld in te zamelen. Om zo een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de behandeling van ALS. Hierdoor wordt de mogelijkheid geschapen om medicijnen en/of behandelingsmethoden te ontwikkelen om deze vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Je kunt nu al geld doneren aan team VLD. 

Kaartjes voor de benefietavond bestel je hier.